Een alternatieve oplossing is om een ​​ uitvaartverzekering af te sluiten om de begrafeniskosten te dekken. Sommige uitvaartverzekering dekken zelfs eventuele schulden die u achterlaat, waardoor het een ideale manier is om uw dierbaren te beschermen tegen die financiële last. Voor senioren die nadenken over planning aan het einde van hun leven, kan een uitvaartverzekering tussen de $ 18 en $ 286 kosten voor maandelijkse premies. Deze kosten worden bepaald door het dekkingsbedrag dat u kiest, in combinatie met uw leeftijd, geslacht en gezondheid op het moment dat u een abonnement aanschaft.

Gezamenlijke uitvaartverzekering zijn er in twee soorten: first-to-die en joint last-to-die.
Een gezamenlijke first-to-die-polis keert uit bij het overlijden van de eerste van de twee verzekerden. Zodra de verzekeraar de uitkering verstrekt, eindigt de dekking. De langstlevende echtgenoot zal een nieuwe polis moeten zoeken als hij nog dekking nodig heeft. Inkomensvervanging en schuldbeheer zijn twee hoofdredenen waarom stellen een first-to-die-polis kopen. De langstlevende echtgenoot kan de opbrengst van de polis gebruiken om het gederfde inkomen aan te vullen. Als hulpmiddel voor inkomensvervanging werkt een first-to-die-beleid echt goed wanneer beide partners vergelijkbare inkomens hebben.

Als uw echtgenoot niet de hoofdverdiener is, is het financieel verstandig om een ​​first-to-die-beleid voor schuldbeheer te gebruiken. Hoe kunnen ze de maandelijkse afbetalingen betalen nadat u weg bent? De uitbetaling kan uw langstlevende echtgenoot helpen de hypotheek en andere schulden af ​​te betalen.

Ikverzekerhetbeste.nl